Sintētiskā Sircapziņa 2006


 DJ Beater    15 Jun : 23:56:10
 None    New's

afishnet_melns.png

Sintētiskā Sircapziņa 2006

7. un 8. jūlijā Madonas pilsētas estrādē notiks 36 stundu elektroniskās mūzikas festivāls ?~Sintētiskā Sircapziņa 2006??


Lai attīstītu un popularizētu elektronisko mūziku Latvijā, radoſā apvienība ?~Melnais Piens?? organizē elektroniskās mūzikas festivālu ?~Sintētiskā Sircapziņa 2006??, kas norisināsies no 7. jūlija plkst. 18:00 līdz 9. jūlija plkst. 06:00 Madonas pilsētas estrādē, kas ir iecerēts kā muzikāli izklaidējoſs pasākums ikvienam elektroniskās mūzikas cienītājam un cilvēkiem, kas vēlās ar to iepazīties.
Festivāls ar ſādu nosaukumu Madonas pilsētā tiek organizēts jau treſo gadu pēc kārtas. Kā unikālais ſī gada festivālā ir atzīmējams tas, ka pasākums norisināsies 36 stundas bez pārtraukumiem, kas būs pats ilgākais ſāda veida pasākums Latvijā.Festivālā piedalīsies vairāk kā 40 elektroniskās mūzikas diskžokeji (dj) un dzīvās e-mūzikas apvienības no visiem Latvijas novadiem. Starp Latvijā jau atpazīstamiem māksliniekiem AG un Raitis, pasākumā piedalīsies arī dzīvās elektroniskās mūzikas izpildītāji, no kuriem daži publikai sevis radīto mūziku atskaņos pirmo reizi. Apmeklētāji varēs ne tikai baudīt mūziku, bet arī vizuālās projekcijas uz lielā ekrāna, kuras nodroſinās vairāki paſmāju video žokeji (vj).
Festivāla pirmajā daļā lielāks uzsvars tiks likts uz tehno mūzikas stilu, ko pasaulē uzskata par vienu no senākajiem un populārākajiem elektroniskās mūzikas stiliem. Savukārt festivāla dienas stundās apmeklētāji varēs baudīt vieglo ritmu elektronisko deju mūziku. Noslēguma daļā tiks apvienoti dažādu stilu elektroniskās mūzikas dj seti. Paralēli deju mūzikas skatuvei būs arī otra skatuve iekſtelpās, kur uzstāsies ne tikai dj, bet arī eksperimentālās un dzīvās e- mūzikas apvienības.

Festivāla ietvaros ikvienam interesentam būs iespējams novērtēt savas dj-ja spējas, pamēģinot spēlēt mūziku uz profesionālas dj tehnikas.
Festivāla teritorijā darbosies apsargāta telſu pilsētiņa, ko varēs izmantot ikviens pasākuma apmeklētājs.Pasākumam attīstoties, ſogad ir izveidota arī festivālam veltīta mājas lapa (melnaispiens.playlist.lv (bez www.)), kur ir iespējams uzzināt sīkāku informāciju par festivālu programmu un tā norisi.?~Sintētisko Sircapziņu?? ſogad atbalsta: Madonas pilsētas dome, Cēsu alus, Madonas poligrāfists, gaismas, skaņas un DJ-tehnika internetā Diskomania.lv, SIA ?~BVB??, elektroniskās mūzikas klubs ?~Pulse??, Madonas viesnīca.

Informatīvais atbalsts:
Radio Naba, portāls Clubbers.lv, portāls 808.lv, portāls Sub.lv, Madonas rajona reģionālais laikraksts ?~Stars??, portāls Notikumi.lv, Vidzemes reģionālā radiostacija Radio 3.Ieejas maksa pateicoties sonsoriem ir ļoti demokrātiska: 5Ls, ar flyeri 4Ls, no 08.07. plkst. 12:00 būs 3,5Ls, ar flyeri 3Ls, kas patieſām ſādas koncepcijas pasākumam nav daudz.

Data from: http://melnaispiens.playlist.lv/announcement/?p=35



1 Comments


  • DJ Beater
    17 years ago

    Njaa zheel wieniigi ka Kurzemes Raljlja dienaas shis iekriit sadsmile Bet taa jau pasaaciens istaas zweeriigs blink