Tiesto feat. Kyler England - Take me (Ray Rolla spin higher remix)


 DJ Beater    31 Dec : 03:36:44
 None    URDT Power!

tiesto_feat._kyler_england_-_take_me_ray_rolla_spin_higher_remix-200.jpg

Tiesto feat. Kyler England - Take me (Ray Rolla spin higher remix)

Tiesto feat. Kyler England - Take me (Ray Rolla spin higher remix) mazais vāciņſ

Tiesto feat. Kyler England - Take me (Ray Rolla spin higher remix)


Fiſka sekojoſa, vienu dienu atnāk ziņojums, ka ir palaists jauns, iespaidīgs remixu konkurss "TIESTO FEAT. KYLER ENGLAND - TAKE ME" gabalam, ziņa visnotaļ satraucoſa un pat savā ziņā neticama!

Takā domas ſaudījās pa malu malām, nevarēju īsti izlemt, vai uzdrīkstēties? Vai tomēr nē... Tā pagāja aptuveni nedēļa kamēr ſis domas saliku pa plauktiem un galu galā nolēmu sākt strādāt pie pilnīgi no nulles radīta remixa!

Pirmais posms bija lejuplādēt, dotos remixa "stemus" celiņus, tā ir bauda strādāt ar tik kvalitatīviem materiāliem, vokāli tik dzidri, perfekti daudzslāņaini un enerģijas pilni:)

Uz tādu pacilātu noskaņu sāku strādāt pie galvenās melodijas, gan skanējuma, gan aranžējuma. Stundas ritēja, bet tā teikt tas "klikſķis" bija un līdz-arto beigu beigās biju pieaicinājis deviņus virtuālos "keybordistus" (taustiņneikus), kas man spēlēs ſo melodiju:) + vēl uzcepu klāt arī tādu demo ritmu!

Tā nu ap rīta gaismu, īss DEMO bija gatavs, ko nosūtīju savam expertam un objektīvam kritiķim Ģirtam Liepiņam.Nesteidzīgi pienāca atbilde, ar jau konkrētiem diskutējamiem jautājumiem, ko arī veiksmīgi kopā pieveicām un ņēmu vērā ieteikumus, pārtaisot aranžējumu, jo mans bija tāds cimperlīgs, ātrs un netradicionāls, kas zin varbūt pielietoſu Nākotnē nu ne jau tajā, kas pirms Jelgavas, bet vispār:)

Nu jau āķis bija lūpā un turpināju iesākto ar aizrautību un man personīgi neticamu ātrumu, kā arī beidzot nokāpu jau laicīgi no kopējā projekta haosa, un visu smuku sistemātiski krāmēju kopā.

Pienāca weekends un darbs pie remixa "ieskrējās" ar citu sparu, starp citu ſis weekends dikti ražīgs, jo paralēli veiksmīgi tika uz nogatavoſanos ielikts augstākā labuma HQ mājas ābolu vīns:) Plus vēl exclusive plūmju vīns:) varbūt tieſi ſīs pauzes starp producēſanas darbu, ap vīnu, gala rezultātu padarīja baudāmu daudziem?:)

Un kamēr pa retam lasot "twītus", kā visi weekendā ballējās, Ray Rolla pa vakariem brūvēja vīnu un līdz dienas gaismai pēc tam remixu:)

Bet par lielu pārsteigumu man paskatoties reālo kopējo laiku, ko pavadīju savā DAW (Digital audio workstation) "FL Studio", tas radīja patīkamu izbrīnu, ka esmu to paveicis:)

Tā darbs un slīpēſana turpinājās līdz vakardienas vakaram un pēcāk uzlādēju to lai piedalītos: Tiesto feat. Kyler England - Take Me Remix Contest. Kur kopā iesūtīti aptuveni +- 3000 remixi, iespaidīgi vai ne? Bet mazliet paklausoties aptuveni 100 remixus, klausāmi ir kādi 5, pārējais ir draza!

Remix ir ieturēts enerģiskā Electro house stilā, no oriģināliem celiņiem ir izmantoti tikai un vienīgi vokāli. Remixa ātrums ir 130 BPM (sitieni minūtē), tonalitāte: Gm.

P.S. Šis visnotaļ nav spams, ſis ir piedīvojums vs. paziņojums, jo izvēle ir tāvā ziņā blink
P.P.S. Savējie ir jāatbalsta, jo uz visu lielo nāciju fonu esam vien "Jūriens spļāvā"!

Paldies:

Ģirtam Liepiņam aka Ģirts L.,
Gatim Girdenim aka Gatis G.,
Kasparam Siliņam aka Kgee,
Imantam Vīgantam aka Reverss,
Kasparam Dvinskim aka Dween,
Zigmāram Miemim aka Mr. Ziggy Marbley,
kā arī manai Ģimenei

Ja vēlies ſo remixu, ziņo Ray Rolla smile


Seko Ray Rolla:

http://www.draugiem.lv/ray-rolla soundcloud.com/dj-beater dj-beater
www.mixcloud.com/djbeater/ twitter.com/beaterdj




0 Comments