Vasaraudzis Un Spredzis Rallijā "Latvija 2006" Gāzīs ar "Lancer WRC"


 DJ Beater    14 Sep : 21:00:00
 None    New's

mitsubishi.jpg

WRC

Lancer WRC

Rallija komandas "Skandi Auto Rally Team" ekipāža Ivars Vasaraudzis un Valdis Spredzis, kura priekſlaikus, vienu posmu pirms LMT un Siemens Latvijas rallija Ŀempionāta noslēguma izcīnījusi Ŀempiona titulu N4 klasē, kā arī ſosezon savā īpaſumā ieguvusi Baltijas Rallija kausu 2. grupā, rallijā "Latvija 2006" startēs ar pasaules līmeņa tehniku ? sporta automaſīnu Mitsubishi Lancer WRC 05.

Rallija ekipāža un Mitsubishi Motors ir sagādājusi patīkamu pārsteigumu visiem saviem faniem.
"Esam uzvarējuſi Ŀempionātā N4 klasē, ieguvuſi Baltijas kausu, tādēļ mēs sekojoſajā rallijā varētu arī nepiedalīties, bet tas nebūtu godīgi pret mūsu līdzjutējiem. Rallijs Latvijā ir populārs sporta veids un mēs, vēloties iepriecināt rallija līdzjutējus un pateicoties visas sezonas atbalstītājam Pirelli, kompānijām Parex Līzings un Baltijas Apdroſināſanas Nams, rallijā "Latvija" piedalīsimies ar līdz ſim jaunāko Latvijā redzēto WRC automaſīnu ? 2005. gada Mitsubishi Lancer WRC 05," skaidro ekipāžas stūrmanis Valdis Spredzis.?

?
"Skandi Auto Rally Team" komandas ekipāža augusta vidū apmeklēja ralliju "Neste Oil Rally Finland", kur tikās ar Mitsubishi Motors Sports vadītāju Isao Torii, lai vienotos par sporta automaſīnas īrēſanas iespējām. Šīs sarunas aizritēja veiksmīgi un septembra beigās Latvijā ieradīsies sporta automaſīna Mitsubishi Lancer WRC 05, ar kuru dažādos rallijos ir piedalījuſies tādi slaveni sportisti kā Harijs Rovanpera, Žils Panicī, Džanluidži Galli, Daniels Karlsons. Turpmāk ſīs automaſīnas dosjē būs lasāmi arī latvieſu Ivara Vasaraudža un Valda Spredža vārdi.?

Sporta automaſīna Mitsubishi Lancer WRC 05 ir jaunākais kompānijas Mitsubishi Motors sporta nodaļas izgatavotais modelis, kas paredzēts Pasaules rallija Ŀempionātam. Tas atbilst visām Ŀempionāta prasībām ? ar konkrēto sporta automaſīnu Jussi Vāliamaki Itālijā, WRC Sardīnijas rallijā izcīnīja 5. vietu un Daniels Karlsons Zviedrijas WRC rallijā 3. vietu. Kopā ar ſo automaſīnu Latvijā ieradīsies desmit cilvēku liela tehniskā komanda no Mitsubishi Motors Sports, kura palīdzēs ekipāžai Ivars Vasaraudzis / Valdis Spredzis iepazīt ſo auto un veiks visu servisa apkalpoſanu rallija laikā.?

"Līdz ſim tikai Igaunijas rallijos bija iespēja vērot pasaules līmenim atbilstoſu tehniku, bet tagad mums radusies iespēja priecēt skatītājus arī Latvijā. Par ſo iespēju man ir prieks arī kā Mitsubishi automaſīnu dīlerim, jo mums ir iespēja nodemonstrēt ražotāja augstāko sasniegumu." par gaidāmo notikumu stāsta Valdis Spredzis.?

Rallija pilots Ivars Vasaraudzis par ſo iespēju izsakās uzmanīgi: "Protams ir ļoti brīniſķīgi, ka ir radusies tāda iespēja. Šādu automaſīnu līdz ſim esmu redzējis sacensībās un par to tikai lasījis. Kaut ko precīzāk varēſu pateikt tikai tad, kad būſu ar to iepazinies tuvāk. Katrā ziņā esmu priecīgs, ka manā rallija karjerā ir pienācis tāds mirklis, kad sapņi sāk piepildīties." Jau ſonedēļ Ivars Vasaraudzis dosies uz apmācībām Lielbritānijā, lai sagatavotos labam sniegumam ar Mitsubishi Lancer WRC 05 rallijā "Latvija 2006".?

Visi interesenti ar Mitsubishi Lancer WRC 05 sporta automaſīnu tuvāk varēs iepazīties 27. septembrī "Skandi Auto" Mitsubishi automaſīnu tirdzniecības salonā Rīgā, Lielirbes ielā 32. Savukārt darbībā to būs iespējams redzēt rallijā "Latvija 2006", kas notiks 30. septembrī un 1. oktobrī Rīgā un tās pievārtē.?

Rallija komandas "Skandi Auto Rally Team" otra ekipāža Raimonds Kisiels / Gatis Panavs arī gatavojas iepriecināt Latvijas rallija fanus ar Pasaules līmeņa tehniku, bet paſlaik vēl noris sarunas ar ārvalstu komandām par ſādas automaſīnas īri.

Data From: www.tvnet.lv



0 Comments